Mitä tarjoan

Palvelut

       Yksilöllistä ohjausta yksilöt huomioon ottaen


Minulle tärkeitä arvoja kouluttamisessa on eläimen hyvinvointi ja mielekäs tekeminen.

Kouluttaessani pyrin antamaan eväitä omistajalle pärjätä itsenäisesti oman eläimen kanssa jatkossakin. En siis etsi teille pikavoittoa vaan tarkoituksenani on ohjata myös omistajaa oivaltamaan uusia asioita ja oppia soveltamaan taitojaan jatkossa.

Tarjoan mm. yksityistunteja, pienimuotoista kurssitoimintaa  (myös tilauksesta) sekä lapsille/nuorille ohjausta eläinten käsittelyyn.

Seuraan THL ohjeistuksia koronaan liittyen ja jokaisessa tapaamisessa noudatetaan erityisen huolellista hygieniaa.


Henkilökohtaista ohjausta sinulle ja koirallesi

Jokainen koulutuskerta räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 

Aloitan ohjaukseni hieman pidemmästä tutustumiskerrasta (1,5h), jonka aikana käymme läpi eläimen taustaa, asiakkaan toiveita, teemme suunnitelman tulevasta ja aloitamme koulutuksen. Asiakas saa myös kirjallisena suunnitelmat sekä muistiinpanot kerrasta. 

Jatkossa voimme sopia koulutuskerroista ja ajasta tarpeen mukaan. Jatkuvien koulutuskertojen välillä asiakkaalla on kouluttajan tuki saatavilla. 

Otathan minuun yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokonaisuus. 

Milloin tarvitsen kouluttajaa?

Haluat oppia uusia tapoja toimia eläimesi kanssa. Haluat, että eläimesi toimisi toisin joissain tilanteissa. Haluat parantaa sinun ja eläimesi kommunikaatiota. Haluat teille mukavaa yhteistä tekemistä. Haluat opettaa uusia temppuja/ taitoja eläimellesi arkea helpottaaksesi tai muuten vain. Haluat oppia ymmärtämään eläintäsi paremmin. Haluat itse oppia jotain uutta. Kotonasi on lapsi/nuori, joka haluaa oppia eläinten käsittelystä lisää.


Missä, milloin?

Yksityistunnit on mahdollista järjestää asiakkaan kotona, omassa pihassa, lähiympäristössäsi tai erikseen sovitussa paikassa.  Tuttu ympäristö saattaa vähentää eläimen stressiä jännittävissä tilanteissa tai itse ympäristö voi olla eläimelle ongelma. Riippuen koulutuskerran sisällöstä voimme keskustella sopivan paikan valitsemisesta yhdessä.

Jokaisen koulutuskerran paikka voidaan sopia erikseen. .

Muut eläimet

Muidenkin kuin koirien kouluttamisesta on hyötyä arjen helpottamiseksi sekä eläimen oman stressitason nousun välttämiseksi. Silloin, kun kani menee koppiin pyynnöstä tai rotta haluaa itse tulla olkapäälle säästymme monelta sykettä nostattavalta tapahtumalta. Voin auttaa sinua ja eläintäsi erilaisissa hoitotoimenpiteiden opettelussa. Unohtamatta, että agilityrataa suorittava hiiri on jo pelkästään todella suloinen näky, minkä lisäksi mm. eläin pääsee toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistä, liikkuminen auttaa fyysisen kunnon ylläpitämisessä ja tehtävät aktivoivat eläintä mielekkäällä tavalla.